fbpx

VÅRD- & OMSORGSBRANSCHEN

Personality matters

Inom vård och omsorgsbranschen så står man inför stora utmaningar i och med en åldrande befolkning och minskande kompetensförsörjning. Det finns en hög sjukfrånvaro och en hög omsättning av personal. Dessa jobb är också ett av de jobben söks mest av unga och outbildade vilket gör att personligheten att passa in i verksamheten blir väldigt viktig. I dagens verklighet så spelar även pandemier in och ökar pressen på er verksamhet att uppfylla de högt ställda krav ni har på er.

Vård- & Omsorgsbranschen

Rätt personlighet och attityd är förstås väldigt viktigt för en person som ska träffa och jobba med andra människor. Video och personlighetstester ger svar på många av dessa frågor innan man ens behöver titta på en CV vilket är det mest tidskrävande

  • Digitalisera, mindre manuellt arbete
  • Modernare lösningar anpassade för den yngre generationen
  • Video och personlighetstest ger en snabb översikt

Utmaningen

Att hitta rätt person som er kund känner sig bekväm med och som gör rätt saker är så klart målet med all anställning av personal där ett misstag kan bli väldigt kostsamt. Arbeta med manuella processer för att få tag i rätt person med uppdaterad information är en utmaning. Personligheten bakom CVn är den svåraste att få fram via ett mail eller telefonsamtal och samtidigt veta att personen kommer fungera i den nya gruppen med de nya uppgifterna. Många osäkra faktorer!

Lösningen

Pitchler stöttar era befintliga HRM system med snabbare, modernare och föränderliga lösningar som erbjuder er att fånga upp app-generationens behov, coacha era kandidater och arbeta med urval så endast de profiler som är relevanta kommer in i ert HRM system. Vi erbjuder även ett enkelt sätt att presentera ert bolag, era säljare och kandidater på ett snyggt sätt.

Självklart kan allt anpassas till er grafiska profil och process.

Vad säger våra kunder

Linné Hemvård

  • ”För oss är personligheten en viktig del av kandidaten vi ska anställda. Genom Pitchler så hittar vi snabbare rätt person genom att få möjligheten att möta personen innan mötet i en video. Verktyget är väldigt lättanvänt vilket gör att vi sparar både pengar och tid!”

Förmedlade kontakter i siffror

Varje timme, dag och månad året om förmedlas det nya kontakter via Pitchlers profilplattform. Kvalitativa kontakter som resulterar i nya möjligheter genom att företag, HR och medarbetare får nya potenta kollegor. Att sökande med unika profiler finner vägen in till helt nya positioner. Det resulterar att vi på Pitchler kan fortsätta att förfina plattformen efter era önskemål och behov.

Vi på försäljning hjälper dig

Kontakta oss direkt

Vill du vet mer om oss, våra produkter och lösningar så hör av dig så hjälper vi till.