fbpx

SNABBT URVAL

Personality matters

Vill ni har kontroll över era rekryteringar?

Idag i en allt snabbare verklighet är konkurrenskraften allt viktigare där de anställda spelar en än viktigare roll. I en tid när det är svårt att hitta rätt kandidater till rätt arbetsplats, när marknaden är dysfunktionell och när förväntningarna blir allt viktigare. Det finns många olika sätt att hitta rätt personal idag och det blir allt viktigare att hitta rätt personlighet, attityd och kompetens på samma gång. Kompetens går att utveckla men personlighet och attityd är svårare att förändra.

Idag så stannar man kortare på sina anställningar vilket ställer högre krav på att on-boarding processen för nyanställda blir allt viktigare, därför är det väldigt viktigt att få rätt förväntningar både från arbetsgivare och arbetssökande.

Vi har lösningen!

Pitchler stöttar era befintliga processer och system genom att ta med personligheten tidigt i processen genom bl.a. video. Vårt videokoncept med ”Reality”-perspektiv gällande även för arbetsgivaren där vi föreslår en video som påvisar vilka förväntningar som krävs, hur arbetsmiljön ser ut och vilka personer man kommer arbeta med.

Vi erbjuder funktionalitet där ni kan bjuda in rekryterare som kan stötta upp när ni gör ert urval om ni inte råkar ha tid.

Självklart kan allt anpassas till er grafiska profil och process.

Vi kan även hjälpa till att synas i social medier med våra partners som erbjuder automatiserad annonsering. Vi kan hjälpa er ta fram videos som följer vårt ”Reality” koncept för att sätta förväntningarna på båda sidor, kandidater och arbetsplats.

Snabbt urval

Genom att använda video och personlighetstester så får ni en snabb överblick över kandidaterna.

Lägg rätt tid på rätt kandidater

Genom att göra ett tidigt urval på personlighet så kan ni fortsätta jobba i ert HRM med rätt kandidater och lägga tid på rätt saker.

Uppdaterade profiler

Genom att använda uppdaterade profiler så blir processen snabbare.

Återkoppling

Vi har automatiserat och förenklat så alla kandidater får återkoppling!

Jobba effektivt!

Tid är pengar och tid är viktig för alla parter i de flesta fallen. 

Snabb kommunikation

Våra snabba kanaler med kandidaterna gör att processen blir effektiv.

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om vår Urvalstjänst så kan du skriva in dina kontaktuppgifter i vårt formulär så hör vi av oss!