fbpx

PRESENTATION

Personality matters

Vill ni sticka ut och arbeta med era anställda, konsulter eller kandidater?

Idag i en allt snabbare verklighet är konkurrenskraften allt viktigare där de anställda spelar en än viktigare roll. I en tid när det är svårt att hitta rätt kandidater till rätt arbetsplats, när marknaden är dysfunktionell och när förväntningarna blir allt viktigare. Det finns många olika sätt att hitta rätt personal idag och det blir allt viktigare att hitta rätt personlighet, attityd och kompetens på samma gång. Kompetens går att utveckla men personlighet och attityd är svårare.

För att skicka ut personer till kunder eller presentera sina anställda i ett projekt eller som helhet så blir det allt viktigare att synas och ge ett bra intryck! Sticka ut helt enkelt!

Vi har lösningen!

Genom att använda vårt presentationsverktyg så kan ge en extra knuff vid utskick av en offert eller en person som ska skickas ut för att utföra arbete hos en kund. Kunden vet vem som kommer, hur personen låter och kanske till och med kan krydda med något personligt intresse. 

Om man arbetar med privatkunder är en säkerhetsaspekt väldigt viktig så personen hemma vet vem som kommer och att denne är utskickad av er.

En hel företagspresentation är så klart givet idag och presentationsverktyget kan erbjuda en helhet för er med personliga presentationer av varje anställd. 

Vi har kunder som hittat på många användningsområden som att presentera nyanställda för alla och vem som jobbar på vilken plats. 

Sticka ut!

Med en personlig touch så sticker man snabbt ut från alla konkurrenter.

Uppdaterade kompetenser!

Använda verktyget för att hålla er personals kompetens uppdaterad genom att låta de göra det själva.

Personlighet

Att visa och ge lite extra för sina kunder är en bra försäljningspunkt

Promota dina anställda!

Att ge era anställda en bra push att säga vad de är bra på och ge dem plats i ert bolag kan ge en bra boost.

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om vår Presentationstjänst så kan du skriva in dina kontaktuppgifter i vårt formulär så hör vi av oss!