fbpx

TJÄNSTE- & SERVICE SEKTORN

Personality matters

Tjänst- och Service sektorn är den överlägset störa arbetsgivarna i Sverige. Många av tjänsterna utgår ifrån att man säljer en person som ska utföra en tjänst eller service hos en slutkund. För att inte bli omsprungen av konkurrenter och sticka ut så kommer det krävas att man tänker hur man ska kunna digitalisera och innovera sin verksamhet.

Tjänste- & Servicesektorn

Rätt personlighet och attityd är förstås väldigt viktigt för en person som ska träffa andra människor. Video och personlighetstester ger svar på många av dessa frågor innan man ens behöver titta på en CV vilket är det mest tidskrävande

  • Digitalisera, mindre manuellt arbete
  • Modernare lösningar anpassade för den yngre generationen
  • Video och personlighetstest ger en snabb översikt

Utmaningen

Att hitta rätt person som er kund känner sig bekväm med och som gör rätt saker är så klart målet med all anställning av personal där ett misstag kan bli väldigt kostsamt. Arbeta med manuella processer för att få tag i rätt person med uppdaterad information är en utmaning. Personligheten bakom CVn är den svåraste att få fram via ett mail eller telefonsamtal och samtidigt veta att personen kommer fungera i den nya gruppen med de nya uppgifterna. Många osäkra faktorer!

Lösningen

Pitchler stöttar era befintliga HRM system med snabbare, modernare och föränderliga lösningar som erbjuder er att fånga upp app-generationens behov, coacha era kandidater och arbeta med urval så endast de profiler som är relevanta kommer in i ert HRM system. Vi erbjuder även ett enkelt sätt att presentera ert bolag, era säljare och kandidater på ett snyggt sätt.

Självklart kan allt anpassas till er grafiska profil och process.

Förmedlade kontakter i siffror

Varje timme, dag och månad året om förmedlas det nya kontakter via Pitchlers profilplattform. Kvalitativa kontakter som resulterar i nya möjligheter genom att företag, HR och medarbetare får nya potenta kollegor. Att sökande med unika profiler finner vägen in till helt nya positioner. Det resulterar att vi på Pitchler kan fortsätta att förfina plattformen efter era önskemål och behov.

Vi på försäljning hjälper dig

Kontakta oss direkt

Vill du vet mer om oss, våra produkter och lösningar så hör av dig så hjälper vi till.