fbpx

REKRYTERING

Produkt / Tjänst

Rekrytering

Vill ni har kontroll över era rekryteringar?

Idag i en allt snabbare verklighet är konkurrenskraften allt viktigare där de anställda spelar en än viktigare roll. I en tid när det är svårt att hitta rätt kandidater till rätt arbetsplats, när marknaden är dysfunktionell och när förväntningarna blir allt viktigare. Det finns många olika sätt att hitta rätt personal idag och det blir allt viktigare att hitta rätt personlighet, attityd och kompetens på samma gång. Kompetens går att utveckla men personlighet och attityd är svårare.

Video
Marknadsföring
Rekryteringshjälp

Idag så stannar man kortare på sina anställningar vilket ställer högre krav på att on-boarding processen för nyanställda blir allt viktigare, därför är det väldigt viktigt att få rätt förväntningar både från arbetsgivare och arbetssökande. Pitchler stöttar era befintliga processer och system genom att ta med personligheten tidigt i processen genom bl.a. video. Vårt videokoncept med ”Reality”-perspektiv gällande även för arbetsgivaren där vi föreslår en video som påvisar vilka förväntningar som krävs, hur arbetsmiljön ser ut och vilka personer man kommer arbeta med.

Vi kan även hjälpa till att synas i social medier med våra partners som erbjuder automatiserad annonsering. Vi kan hjälpa er ta fram videos som följer vårt ”Reality” koncept för att sätta förväntningarna på båda sidor, kandidater och arbetsplats.

Vi erbjuder funktionalitet där ni kan bjuda in rekryterare som kan stötta upp när ni gör ert urval om ni inte råkar ha tid. Har ni en partner ni arbetar med men kanske endast vill ha hjälp med ett urval eller intervjuer eller en ”second-opinion”, så har vi stöd för det.

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om vår Rekryteringsverktyg så kan du skriva in dina kontaktuppgifter i vårt formulär så hör vi av oss!

Snabbt urval

Vårt verktyg har ett snabbt verktyg som effektiviserar er urvalsprocess.

GDPR

Personlig data är viktigt för oss och du kan vara lugn, vi tar hand om det.

Översikt

Du får en snabb översikt över kandidaterna och kan prioritera dem enkelt.

Video

Video ger dig en överblick på personen om vem denne är och vad som kan förväntas.