Offert förfrågan

Fyll i formuläret så hör vi strax av oss med ett uppskattat pris.

Vad du får hos oss

FAQ

Ofta ställda frågor

Är er ATS-plattform molnbaserad och säker?
Ja, vår ATS-plattform är molnbaserad, vilket gör den lättillgänglig och flexibel. Vi använder avancerade säkerhetsåtgärder för att skydda känslig information och säkerställa dataintegritet.
Hur underlättar er ATS-plattform processen för att sålla ut olämpliga kandidater och fokusera på de mest relevanta profilerna?
Vår ATS-plattform är utrustad med avancerad Ai-teknik, som arbetar kontinuerligt för att effektivt sålla ut olämpliga kandidater och lyfta fram de mest relevanta profilerna högst upp i ansökningslistan. Genom att använda maskininlärning och intelligenta matchningsalgoritmer analyserar SmartMatch varje ansökan utifrån specifika kriterier och komparativa faktorer.
Hur mycket kostar SmartMatch?

SmartMatch är inkluderat i alla våra paket som startar från 995 SEK. För ytterligare detaljer kring våra prisplaner och vad som ingår, klicka här.

Hur hanterar er ATS-plattform kandidatupplevelsen och vilka verktyg finns för att säkerställa en positiv interaktion med jobbsökande?
Inom kort introducerar vi vår nya kandidatapp, en användarvänlig dejtinginspererad swipe-app som kommer att förenkla och göra jobbsökandet till en positiv upplevelse. Med funktioner som direkt chatt, mötesbokning och möjligheten att skicka avtal strävar vi efter att skapa en smidig och effektiv plattform för kandidater som söker sina drömjobb. Vår målsättning är att göra hela rekryteringsprocessen mer tillgänglig och engagerande
Vilket stöd erbjuder ni för användare av er ATS-plattform?
Vi strävar efter att erbjuda omfattande och tillgängligt stöd för alla användare av vår ATS-plattform. Vårt dedikerade supportteam är tillgängligt dygnet runt, varje dag, för att säkerställa att du får den hjälp du behöver när du behöver den. Oavsett om det handlar om teknisk support, frågor om plattformens funktioner eller behov av handledning, är vi här för att assistera.

En användarvänliga plattformen för snabb och smart rekrytering. Välj, markera favoriter och dela företagsinformation enkelt

Copyright: © 2024 Pitchler Global AB. Alla rättigheter förbehållna.