Pitchler-appen lanserar ett nytt verktyg

Vill du jobba extra men har inte tid att leta efter lediga vikariat eller timanställningar? Då har vi verktyget för dig! Många företag har idag ett stort behov av att snabbt kunna få tag i vikarier vid sjukdomar eller ledighet av personal. Pitchler har tagit dessa önskemål på allvar och kommer inom kort att lansera ett verktyg som är lätt att använda, både för arbetsgivare och arbetstagare. Syftet är att arbetsgivare enklare ska kunna hitta personal som vill jobba extra.

Gå med i en Jobbpool

I Pitchler-appen kan du enkelt skapa en profil. Det finns här möjlighet att gå med i en jobbpool, vilket gör att din profil kommer att kategoriseras och placeras med andra lämpliga kandidater. När då ett företag snabbt behöver en vikarie kommer de att kunna söka efter den kompetens de behöver. Genom ditt video-cv får du möjlighet att visa din personlighet. Snabbt och smidigt. Och du behöver inte göra något, är du en lämplig kandidat blir du kontaktad direkt.

Med en personlig jobbansökan ligger du steget före

Din personliga videopitch kommer att vara det som säljer in dig hos arbetsgivaren. Om en vikarie måste anställas på kort tid har inte arbetsgivaren tid att läsa långa personliga brev eller cv: n. Video-CV är det enklaste sättet för arbetsgivaren att se din personlighet, vilket ju är det absolut viktigaste vid sådana här anställningsformer.

Missa inte denna nyhet

Snart så kommer detta verktyg att vara fullt igång så gå in i Pitchler-appen redan idag och klicka i att du vill vara med i en jobbpool. Du hittar det enkelt på din profilsida. Möjligheten till extrajobb utan merarbete för dig är stor, så missa inte denna chans!

Recent Posts