fbpx

KONSULTMÄKLARE

Personality matters

Det är allt viktigare att stå ut på marknaden för att kunna konkurrera. GDPR, föråldrade arbetssätt och IT-system har gjort att många behöver förnya sig för att båda hinna med och att kunna sticka ut i mängden.

Konsultmäklare

Rätt personlighet och attityd är en nyckelfaktor om man snabbt ska passa in en ny verksamhet som konsult. Kombinationen av den sociala förmågan och kompetensen ger i många fall en lyckad affärer i längden. Med hjälp av video så kan man överbrygga den första delen av on-boarding processen genom att kunden redan har träffat konsulten om än virtuellt i en video men ändå gjort det aktiva valet av personen.

 

  • Digitalisera, mindre manuellt arbete
  • Rätt system till rätt uppgift
  • Snabba upp processen med video

Utmaningen

Att hitta rätt person till rätt kund som är kvar så länge som möjligt är så klart målet med all uthyrning av konsulter där ett misstag kan bli väldigt kostsamt. Arbeta med manuella processer för att få tag i rätt person med uppdaterad information är en utmaning. Personligheten bakom CVn är den svåraste att få fram via ett mail eller telefonsamtal och samtidigt veta att personen kommer fungera i den nya gruppen med de nya uppgifterna. Många osäkra faktorer!

Lösningen

Pitchler stöttar era befintliga HRM system med snabbare, modernare och föränderliga lösningar som erbjuder er att fånga upp app-generationens behov, coacha era kandidater och arbeta med urval så endast de profiler som är relevanta kommer in i ert HRM system. Vi erbjuder även ett enkelt sätt att presentera ert bolag, era säljare och kandidater på ett snyggt sätt.

Självklart kan allt anpassas till er grafiska profil och process.

Förmedlade kontakter i siffror

Varje timme, dag och månad året om förmedlas det nya kontakter via Pitchlers profilplattform. Kvalitativa kontakter som resulterar i nya möjligheter genom att företag, HR och medarbetare får nya potenta kollegor. Att sökande med unika profiler finner vägen in till helt nya positioner. Det resulterar att vi på Pitchler kan fortsätta att förfina plattformen efter era önskemål och behov.

Vi på försäljning hjälper dig

Kontakta oss direkt

Vill du vet mer om oss, våra produkter och lösningar så hör av dig så hjälper vi till.