Gör som Andreas – skaffa jobb med Pitchler

Andreas Esteves har lång erfarenhet inom sälj. Trots det så tyckte han att det var svårt att sticka ut ur mängden när han skulle söka nytt jobb.

Efter att Symantec lade ner sitt kontor i Malmö så blev Andreas arbetslös och började då söka nya jobb. Han ville fortsätta sin karriär som säljare och letade därför efter en key account manager-tjänst. Han upplevde dock att det var svårt att lyfta fram sina egenskaper som säljare i ett CV. ”När jag skulle börja söka jobb upptäckte jag att det inte fanns något verktyg för att visa viktiga delar i säljarbetet så som energi och personlighet.”

Andreas hittade då Pitchler-appen där han skapade en profil med en personlig videopitch. Det gav honom möjligheten att visa sin energi och sin personlighet för sina potentiella arbetsgivare. Det gjorde att hans ansökan stack ut ur mängden.

Tack vare att Andreas tog steget och vågade sticka ut med sin video så har han nu säkrat en position som Senior Account Manager på A3.

Går du också i jobbtankar? Gör då som Andreas, ladda ned Pitchler-appen, skapa din personliga videopitch och ansök till drömjobbet. Dina chanser att bli sedd är mycket större när du väljer att göra något annorlunda. Så bli inte bara ett CV i högen.

Gör en pitch nu och visa vem du är!

 

Recent Posts