Våra tjänster

Pitchler tar pitching-konceptet till rekryteringsbranschen genom att låta kandidater spela in en kort videopitch. Fokus ligger på kandidatens personlighet och varför just de är rätt för ditt företag. Genom att lära känna kandidaten tidigare i rekryteringsprocessen kan du göra tidsbesparingar på upp till 40%.

Startpaket

För att komma igång med Pitchler snabbt och enkelt så har vi tagit fram ett startpaket där vi hjälper er att skapa en rekryteringskampanj som vi riktar till er specifika målgrupp. Vi har även tilläggstjänster där vi hjälper er att spela in en film som representerar ert företag och det specifika jobbet som ni söker kandidater till.

Nyckeln till framgång är att göra en tydlig film som visar vilka förväntningar som finns, hur arbetsplatsen ser ut och vilka andra fördelar som finns för kandidaten för att övertyga dem om att ni ska bli deras nästa arbetsgivare.

Tilläggstjänster

Abonnemang

Bas

Får ni många spontanansökningar? Vill ni ha en plats att lagra bra kandidater som ni fått in för framtida behov? Då är vårt Bas-paket perfekt för dig!

Rekrytering

Om ni gör upp till två rekryteringar per år så är det här ett perfekt paket för er. Utöver det som baspaketet innehåller så ingår här fria annonser med två rekryteringskampanjer där vi hjälper er med film och annonsering i sociala medier för att nå ut till just er målgrupp på bästa och mest kostnadseffektiva sätt. Tjänsten tecknas för 12 månader.

Rekrytering+

Om ni ska göra tre eller fler rekryteringar det kommande året så är det här paketet för er. Utöver det som baspaketet innehåller så ingår här fria annonser med upp till fyra rekryteringskampanjer där vi hjälper er med film och annonsering i sociala medier för att nå ut till just er målgrupp på bästa och mest kostnadseffektiva sätt. Tjänsten tecknas för 12 månader.

Employer Branding

Har ni problem att attrahera kandidater att söka jobb hos er? Har ni svårt att nå ut med budskapet vad ni är för arbetsplats och vilka värdering som ni har?

Med Employer branding Silver så hjälper vi er att nå ut med information, artiklar och kampanjer för att förmedla ert personliga budskap till rätt målgrupp. Vi hjälper er att få ut rätt material i en kampanj med nytt tänk varje kvartal. Tjänsten tecknas för 12 månader.

Med Employer branding Guld så hjälper vi er att nå ut med information, artiklar och kampanjer för att förmedla ert personliga budskap till rätt målgrupp. Vi hjälper er att få ut rätt material i en kampanj med nytt tänk varje månad. Tjänsten tecknas för 12 månader.

Om ni som företag vill lära er mer om hur ni kan arbeta med ert varumärke som arbetsgivare så anordnar vi workshops speciellt anpassade för er verksamhet. Vi hjälper er att definiera er som arbetsgivare. Vi analyserar och identifierar er primära målgrupp och vi arbetar tillsammans fram ert erbjudande till era anställda.

Ett urval av våra kunder

eniro
massimo
ik