Våra tjänster

Pitchler förändrar sättet att rekrytera. Vi tar pitching-konceptet till rekryteringsbranschen genom att låta kandidaterna spela in en kort videopitch. Fokus ligger på kandidatens personlighet och varför just de är rätt för ditt företag. Detta gör att du kan skapa dig en bra uppfattning om kandidaten och dess personlighet redan innan ni träffas i verkligheten.

Genom att få insikt om kandidatens personlighet redan i början av rekryteringsprocessen kan du göra tidsbesparingar på 30-40%. Pitchler erbjuder en användarvänlig och smart plattform där du kan kolla på kandidaternas pitchar, markera dina favoriter och dela information om ditt företag. Allt detta på bara några minuter! Plattformen använder sig av flera verktyg som underlättar tidsmässigt, men också hjälper till att skapa den perfekta matchningen mellan kandidat och företag.

Startpaket

För att komma igång med Pitchler snabbt och enkelt så har vi tagit fram ett startpaket där vi hjälper er att skapa en rekryteringskampanj som vi riktar till er specifika målgrupp. Vi har även tilläggstjänster där vi hjälper er att spela in en film som representerar ert företag och det specifika jobbet som ni söker kandidater till.

Nyckeln till framgång är att göra en tydlig film som visar vilka förväntningar som finns, hur arbetsplatsen ser ut och vilka andra fördelar som finns för kandidaten för att övertyga dem om att ni ska bli deras nästa arbetsgivare.

Tilläggstjänster

Abonnemang

Bas

För er som får många spontanansökningar och inte har något sätt att hantera dem

Får ni många spontanansökningar? Vill ni ha en plats att lagra bra kandidater som ni fått in för framtida behov? Då är vårt Bas-paket perfekt för dig!

Rekrytering

För er som jobbar kontinuerligt med rekryteringar

Om ni gör upp till två rekryteringar per år så är det här ett perfekt paket för er. Utöver det som baspaketet innehåller så ingår här fria annonser med två rekryteringskampanjer där vi hjälper er med film och annonsering i sociala medier för att nå ut till just er målgrupp på bästa och mest kostnadseffektiva sätt.

Rekrytering+

För er som är inne i en expansion och behöver hjälp att hitta rätt kandidater

Om ni ska göra tre eller fler rekryteringar det kommande året så är det här paketet för er. Utöver det som baspaketet innehåller så ingår här fria annonser med upp till fyra rekryteringskampanjer där vi hjälper er med film och annonsering i sociala medier för att nå ut till just er målgrupp på bästa och mest kostnadseffektiva sätt.

Employer Branding

Har ni problem att attrahera kandidater att söka jobb hos er? Har ni svårt att nå ut med budskapet vad ni är för arbetsplats och vilka värdering som ni har?

Med Employer branding Silver så hjälper vi er att nå ut med information, artiklar och kampanjer för att förmedla ert personliga budskap till rätt målgrupp. Vi hjälper er att få ut rätt material i en kampanj med nytt tänk varje kvartal.

Har ni problem att attrahera kandidater att söka jobb hos er? Har ni svårt att nå ut med budskapet vad ni är för arbetsplats och vilka värdering som ni har?

Med Employer branding Guld så hjälper vi er att nå ut med information, artiklar och kampanjer för att förmedla ert personliga budskap till rätt målgrupp. Vi hjälper er att få ut rätt material i en kampanj med nytt tänk varje månad.

Om ni som företag vill lära er mer om hur ni kan arbeta med ert varumärke som arbetsgivare så anordnar vi workshops speciellt anpassade för er verksamhet. Vi hjälper er att definiera er som arbetsgivare. Vi analyserar och identifierar er primära målgrupp och vi arbetar tillsammans fram ert erbjudande till era anställda.

Ett urval av våra kunder

eniro
massimo
ik
Ta mig vidare
Företagswebben
Kontakta oss