fbpx

Detta är Pitchler

Personality Matters
Pitchler.com –
Så ser Pitchler på team

Arbete är en lagsport

Pitchler ska förändra arbetsmarknaden i Sverige och revolutionera sättet vi rekryterar på idag. Vårt verktyg ska hjälpa fler människor att komma in på arbetsmarknaden snabbare, och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle där det är personen och dess karaktär och arbetsvillighet som räknas. Vi ska hjälpa unga att hitta sina första och andra jobb då de får större chans att träffa rätt företag. Vi ska även hjälpa företag att hitta rätt personer genom snabbare och mer träffsäker rekrytering.

Personligheten tar större plats i dagens mediabrus och det blir viktigare att sticka ut för att nå ut till sina kunder och locka kandidater. Pitchler har som mål att hjälpa både företag och kandidater att framhäva sina personligheter och backa upp dem.

  • Modern plattform som tilltalar alla
  • Rätt person på rätt plats där personligheten spelar en stor roll
  • Framtiden är här

Att hitta rätt kandidat till ditt team

Att välja rätt person med rätt attityd och personlighet för teamet är viktigare än att ta den CVn som hade lite bättre kompetens. Personligheten tar allt mer utrymme i dagens samhälle och så även på arbetsplatserna. Våra öppna arbetslandskap påvisar än mer viktigheten att få in rätt blandning av personligheter och att få ett perfekt team!

Smart profilplattform

Pitchler bygger en profilplattform och genererar produkter utifrån den. Rekrytering, marknadsföring, försäljning, coaching, information… listan kan göras lång. I botten av allt så finns profiler som ska hanteras, uppdateras, marknadsföras… Vi bygger framtidens plattform för era anställda, kandidater, konsulter, trainees…

Hör av er till oss så berättar vi mer vad vi kan göra för er eller om ni kan berätta för oss vad ni behöver.

Förmedlade kontakter i siffror

Varje timme, dag och månad året om förmedlas det nya kontakter via Pitchlers profilplattform. Kvalitativa kontakter som resulterar i nya möjligheter genom att företag, HR och medarbetare får nya potenta kollegor. Att sökande med unika profiler finner vägen in till helt nya positioner. Det resulterar att vi på Pitchler kan fortsätta att förfina plattformen efter era önskemål och behov.

Vi på försäljning hjälper dig

Kontakta oss direkt

+46-40 620 09 10