fbpx

CALL CENTER

Personality matters

Att rekrytera säljare som ska ringa mycket är svårt och kräver mycket tid. Stor omsättning på personal gör att tidsåtgången för varje misslyckad rekrytering är dyr. Förväntningar är oftast den största anledningen till att anställda sluta inom call center genom att man känner inte att jobbet var som man tänkt, dvs man hade fel förväntningar.

Call center

Rätt personlighet och attityd är förstås väldigt viktigt för en person som ska sitta i ett call center och prata med personer i andra luren. Att ha en bra röst och pigg röst för att kunna sälja in en produkt eller har en lugn och sansad attityd vid problemlösning för en kund. Video och personlighetstester ger svar på många av dessa frågor innan man ens behöver titta på en CV vilket är det mest tidskrävande.

  • Digitalisera, mindre manuellt arbete
  • Modernare lösningar anpassade för den yngre generationen
  • Video och personlighetstest ger en snabb översikt

Utmaningen

Att hitta rätt person till rätt kund som är kvar så länge som möjligt är så klart målet med anställning av personal men ett misstag kan bli väldigt kostsamt. Arbeta med manuella processer för att få tag i rätt person med uppdaterad information är en utmaning. Personligheten bakom CVn är den svåraste att få fram via ett mail eller telefonsamtal och samtidigt veta att personen kommer fungera i den nya gruppen med de nya uppgifterna. Många osäkra faktorer!

Lösningen

Pitchler stöttar era befintliga HRM system med snabbare, modernare och föränderliga lösningar som erbjuder er att fånga upp app-generationens behov, coacha era kandidater och arbeta med urval så endast de profiler som är relevanta kommer in i ert HRM system. Vi erbjuder även ett enkelt sätt att presentera ert bolag, era säljare och kandidater på ett snyggt sätt.

Självklart kan allt anpassas till er grafiska profil och process.

Förmedlade kontakter i siffror

Varje timme, dag och månad året om förmedlas det nya kontakter via Pitchlers profilplattform. Kvalitativa kontakter som resulterar i nya möjligheter genom att företag, HR och medarbetare får nya potenta kollegor. Att sökande med unika profiler finner vägen in till helt nya positioner. Det resulterar att vi på Pitchler kan fortsätta att förfina plattformen efter era önskemål och behov.

Vi på försäljning hjälper dig

Kontakta oss direkt

Vill du vet mer om oss, våra produkter och lösningar så hör av dig så hjälper vi till.