fbpx

BEMANNINGSBRANCHEN

Personality matters

Bemanningsföretagen står inför stora utmaningar och möjligheter i framtiden där hot om Arbetsförmedlingens nermontering och förmågan att ta taktpinnen för att få ut så många som möjligt i Sverige i arbete. En viktig uppgift men kommer ställa krav på att man både digitalisera och innovera sin verksamhet för att inte bli omsprungen av snabbfotade kollegor i branschen.

Bemanningsbranschen

Om Arbetsförmedlingen privatiseras under 2021 och genom att den jobbsökande själv kommer få välja en stödjande aktör så kommer det sätta krav på bemanningsbolagen att möta upp sina kandidater på flera nivåer. Uppmuntrar digitala och fysiska leveranser ger nya möjligheter att digitalisera på ett bra sätt.

  • Digitalisera, mindre manuellt arbete
  • Modernare lösningar anpassade för den yngre generationen
  • Video och personlighetstest ger en snabb översikt

Utmaningen

Att hitta rätt person till rätt kund som är kvar så länge som möjligt är så klart målet med all uthyrning av personal där ett misstag kan bli väldigt kostsamt. Arbeta med manuella processer för att få tag i rätt person med uppdaterad information är en utmaning. Personligheten bakom CVn är den svåraste att få fram via ett mail eller telefonsamtal och samtidigt veta att personen kommer fungera i den nya gruppen med de nya uppgifterna. Många osäkra faktorer!

Lösningen

Pitchler stöttar era befintliga HRM system med snabbare, modernare och föränderliga lösningar som erbjuder er att fånga upp app-generationens behov, coacha era kandidater och arbeta med urval så endast de profiler som är relevanta kommer in i ert HRM system. Vi erbjuder även ett enkelt sätt att presentera ert bolag, era säljare och kandidater på ett snyggt sätt.

Självklart kan allt anpassas till er grafiska profil och process.

Förmedlade kontakter i siffror

Varje timme, dag och månad året om förmedlas det nya kontakter via Pitchlers profilplattform. Kvalitativa kontakter som resulterar i nya möjligheter genom att företag, HR och medarbetare får nya potenta kollegor. Att sökande med unika profiler finner vägen in till helt nya positioner. Det resulterar att vi på Pitchler kan fortsätta att förfina plattformen efter era önskemål och behov.

Vi på försäljning hjälper dig

Kontakta oss direkt

Vill du vet mer om oss, våra produkter och lösningar så hör av dig så hjälper vi till.