fbpx

ANNONSERINGSMOTOR

Produkt / Tjänst

Annonseringsmotor

Vill optimera synligheten utan att ha den djupa kunskapen eller har tiden att hantera arbetet?

Tekniken är ständig i rörelse och tiden blir mer och mer en bristvara. Man behöver kunna allt för att lyckas. Därför har vi löst ett av problem som finns idag i och med att hantera social marknadsföring via en partner som har automatiserat processen och hanteringen till fullo.

Vi har en lösning där ni enkelt kan sätta omfattning och fokusering så löser vår automatiserade motor resten av arbetet.

Bas
Hjälp

Genom att enkelt själv välja paket så kan man få kontroll både över kostnaderna och vilka man vill nå. Vi har valt att gå med tre enkla paket där man lägger en fast summa per paket. Man väljer själv i ett enkelt gränssnitt vem, var och vad man vill säga i sina kampanj. 

Så klart har vi kompetenta kollegor och partners som kan hjälpa till det du behöver i form av alltifrån själva annonseringen till bilder och videos för kampanjen. 

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om vår Annonseringstjänst så kan du skriva in dina kontaktuppgifter i vårt formulär så hör vi av oss!

Fasta priser

Ha kontroll på kostnaderna för annonseringen!

Rapporter!

Så klart så får du ut rapporter om hur annonsen går och vad resultaten blev i KPIer.

Få tid över till annat!

Genom den automatiserade motorn som sköter annonsen när parametrarna ändras så kan du luta dig tillbaka och göra andra saker.

Du behöver inte ha egna komptensen

Marknadsföringskompetens kan vara svårt att hitta och om man endast har en liten del av arbetet inom bolaget så blir det en besparing.